Ik zoek mijn pet.

Al bijna 2 weken geen blogpost geschreven. Hoe is het mogelijk. Het ontbreekt me niet aan onderwerpen hoor. Die heb ik zat. Maar soms moet je een beetje bezinnen. Dan gebeuren er dingen om je heen. Die je aanzetten tot nadenken. En dan bedoel ik niet de kerstgedachte. Dan zoek je naar wat je wel en niet kunt schrijven, welke pet je nou wel of niet op hebt en wat de impact van je blogpost kan zijn. Wanneer de pet rood of groen of een mix is van beide kleuren. 
Soms zit een beetje ( terecht of onterecht) bescheidenheid, soms een beetje loyaliteit me in de weg.  Misschien mis ik ook wel een stukje lef? Wie zal het zeggen.
Voorlopig zoek ik nog even naar mijn pet.

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

0 antwoorden op “Ik zoek mijn pet.”

  1. Heel herkenbaar! Ik maak vaak dingen mee met leners, buren, kennissen enz. waar ik graag over zou willen schrijven en vervolgens twijfel ik of dat dan wel zo netjes is om te doen. Het is dan net hoe mijn pet 😉 staat of ik het dan wel (soms wat aangepast) of niet doe, maar meestal ben ik toch (te) netjes/voorzichtig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing