Gezellig druk in mijn biebje.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=L5iKhIL4to4]
(amateurfilmpje made by einna, april 2009)

Het was gezellig druk vanmiddag in mijn biebje. Misschien dat as-woensdag er iets mee van doen had en de vakantie. Of misschien omdat het gewoon de day after carnaval was en we een extra dag gesloten waren. Er werden veel materialen teruggebracht, veel materialen uitgeleend, de leeszaal goed gevuld, de exposant gaf een rondleiding aan een paar bezoekers. Links en recht wat keuvelende moeders ( en vaders vanwege vakantietijd denk ik). Kinderen in het speelhuisje. Boekjes op de vloer. Rijen bij de uitleenbalie. Gezellige drukte dus.

Het is hard pezen als het zo druk is maar toch geniet ik daar van. De gezellige praatjes met de leners, af en toe een geintje ( een e-reader kan kortsluiting veroorzaken als je in bad leest ), napraten over carnaval ( met een schorre stem: hé, ik herkende je niet!), beetje aandacht aan die kleine peuter .

Vanuit onze centrale uitleenbalie ( nee, selfservice hebben we nog niet) heb je een mooi overzicht over ( bijna) de hele bibliotheek. En kun je als je in de uitleen staat het geheel mooi overzien. En in één blik zie je dan: ook dat is de maatschappelijke waarde van de bibliotheek. Op die gezellige drukke woensdagmiddag.

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

0 antwoorden op “Gezellig druk in mijn biebje.”

  1. Je kunt op dit soort dagen echt zien dat we niet zonder bieb willen en kunnen.Volgende keer meteen even naar de buren bellen zodat ze dat eens met eigen ogen kunnen zien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing