Zaterdagavondmuziek.

Musicals. Er zijn er velen die erg succesvol zijn. Ook ik heb er de afgelopen jaren een paar bezocht. De musical die me het meest is bijgebleven was de allereerste die ik zag. En wel in London  (1991) in het Theatre Royal, Drury Lane,  te weten de musial Miss Saigon.   In het Engels dus en met de originale Londense bezetting.  Woooow. Dat was een geweldige ervaring. Hoe indrukwekkende hoe daar plots een heuse helicopter uit de lucht kwam. Het mooiste nummer uit de hele musical vind ik nog steeds “I still believe” van Kim ( Lea Selonga) en Ellen (Claire Moore).  Koude rillingen, vooral bij die laatste uithaal. Brrrrrrr, kippenvel.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=-lEsO0Rf5O0]

Mocht je de musical willen zien? Hij komt in het najaar terug in Nederland in het Beatrix Theater in Utrecht.

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing