Twitter Blackbird Pie.

Met Twitter Blackbird Pie kun je op een eenvoudige manier tweets reproduceren in je WordPress  blog.  Link, retweet, reply en favorite, rechtstreeks vanuit je blog.  Blij dat ik deze tool ontdekt heb. Ga ik zeker vaak gebruiken. Ziet er mooi uit.

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

0 antwoorden op “Twitter Blackbird Pie.”

 1. Annie,

  Dank voor reactie.
  Lijkt me inderdaad erg handig. Toch maar eens achteraan gaan of er ook zoiets voor Blogger is.

  groet Andiamo

 2. Volgens mij is dit een speciale tool van WordPress. Of er zoiets voor Blogger is weet ik niet. In Blogger kan het je vlgs mij ook tweets plakken. Dan moet je de tweet selecteren en plakken in paint ( afbeelding van maken). Zo dded ik het eerst in WordPress ook. Succes.

 3. Volgens mij kan Blackbird Pie alleen op WordPress en niet op Blogger. Klopt dat?
  Lijkt mij heel handig.
  Weet je mss of er ook iets voor Blogger is?

  groetjes Ans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing