Van .com naar .org.

Een nieuwe stap in mijn online leven: mijn eigen domein. Of heet dat “herintreden”? Ik ben eigenlijk al jaren eigenaar van anniemaessen.nl. en heb er ooit een beetje gefreeweeled ( wat een woord zeg) met “ditjesendatjes”. Oh…… wat was ik toen nog een broekie. Je wil het niet weten. Aangezien de broek me steeds beter pas, de stap maar eens te nemen om mijn eigen domein weer te activeren.

Het lukt nog niet helemaal.  Bij het exporteren en importeren worden niet alle berichten overgenomen. Wacht nog even op wat hulplijnen om dat probleem op te lossen. Maar goed. Voorlopig kan ik in ieder een beetje oefenen met WordPress.org. Dat vraagt wel wat meer inspanningen dan deze WordPress.com. Daar is veel voorgeprogrammeerd, maar zijn ook veel beperkingen.

Dus zodra ik  e.e.a. onder de knie heb is einnasblog.wordpress.com te vinden op anniemaessen.nl.

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing