Laag pitje.

Het is momenteel een beetje rustig op mijn blog. Mijn Twitter en Facebook activiteiten gaan wel gewoon door maar dat komt waarschijnlijk omdat die wat gemakkelijker te bedienen zijn via de iPhone. Voor een blog moet ik toch even achter mijn desktop of laptop die echter bij regelmaat bezet zijn door mijn studerend zonen.
Maar dat niet alleen. Heb momenteel ook veel andere interessante ( lokale) bezigheden die tijd en aandacht vragen. Bezigheden die o.a. het gevolg zijn van mijn social media activiteiten en de wijze waarop ik mij daarmee profileer.
Maar goed. Bloggen even op een lager pitje. En wie weet, knal ik er binnenkort zo wel weer een paar blogs uit. Als de tijd rijp is!

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing