Boek vordert gestaag.

Het jaar 2012 nadert zijn einde. Een jaar dat voor een groot deel  in het teken stond van het project Son en Breugel, 2012 een jaar in beeld. Wat dit project inhoudt heb ik beschreven in het artikel “Crowdsourcing Son en Breugel” en het verloop van het project staat in ” Een boek in wording.
Het is nu december. Nog enkele weken te gaan.  Aangezien het een project van 1 jaar was is de einddatum 31 december 2012 om 00.00 uur.
Kan me nog niet zo goed voorstellen dat de activiteiten in dit kader ( vergaderen, twitter-account bijhouden, input beheren, fotograferen) straks wegvallen.
Is toch weer een beetje een kindje en is erg leuk om te doen.

Maar voorlopig is er nog werk aan de winkel. De leden van de vaste projectgroep ( Hans, Carola, Imke, Rowan, Ad, Lorenzo, Annelies, Laura en ik) hebben drukke tijden nu. De proefdruk moet beoordeeld, er moeten nog foto’s en teksten bij elkaar gezocht, themapagina’s ingevuld. Tot alle puntjes op de i staan.Daarnaast zijn er nog lokale tekstschrijvers bezig de laatste maanden in te vullen en zal het laatste kwartaal nog door de DTP in elkaar moeten worden gezet.
Het moeilijkste vind ik zelf dat je niets of niemand vergeet. Helemaal voorkomen kan je dat natuurlijk niet omdat er door onze inwoners zoveel input geleverd is. Maar je streeft er natuurlijk wel naar.
Er is een strakke planning gemaakt zodat het boek in februari gedrukt en in maart gedistribueerd kan worden.  En langzaamaan kunnen we eens gaan denken aan de eindfase.  Spannend!

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing