Geen surfresultaten week 48: pc crash!!!!

Wat een weekend. Wat heet. Vanaf donderdag gaf de pc er de brui aan.  Donderdagavond naar helpdesk, herstel cd mee, maar nog geen leven in te krijgen. Zaterdag weer maar naar de helpdesk en wat blijkt: groot probleem. pc moet opgestuurd met waarschijnlijk hoge kosten.

En ja, wat doe je dan met een oudje van 4 jaar. Achterlaten, met alle data op externe schijf en nieuwe pc aangeschaft.
Dus aan de slag; pc aansluiten, internet verbinding tot stand brengen ( wat een gedoe altijd), virusscanner installeren, e-mail weer activeren, updates draaien, wennen aan de nieuwe Windowsversie en dan moet alle data ( tenminste de documenten) , van de externe schijf nog terug op de pc. Gelukkig werkt het e.e.a. weer. Nu nog die data overzetten. Ben benieuwd wat ik allemaal kan terugvinden straks. Kan ik de documenten gemakkelijk terugzetten, zijn mijn contactpersonen nog allemaal beschikbaar? Een groot voordeel is natuurlijk wel dat ik straks een opgeruimde pc heb, veel ballast voorlopig kwijt ben en een snellere pc heb. Dus nog even huilen en dan opnieuw beginnen. Je snapt dat er deze week dan ook weinig komt van een post met surfresultaten. Die waren als favorieten opgeslagen ( nee niet op Delicious) en die zijn er niet meer.

En wat hebben we er van geleerd: BACKUPPEN. Voortaan iedere week een keertje, op de externe schijf. Is toch ergens goed voor zo’n CRASH.

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing