DLVEB deel 11: workshop etaleren en presenteren.

presentatie opdracht Ineke en Annie
Digitale producten bibliotheek ( Ineke en Annie).

Nou, eigenlijk geen dag uit het dagelijkse leven van een biebmedewerkster(DLVEB)  maar meer een bijzondere dag uit het leven van een biebmedewerkster. Niet op de fiets naar het werk maar met de trein. En niet naar Son maar naar Amsterdam.  Met 3 collega’s uit de andere dommeldalvestigingen naar een workshop etaleren en presenteren van Beekwilder. Interessant. Voor een aantal tips verwijs ik naar het weblog van mijn collega Annette.  Hoef natuurlijk haar werk niet over te doen.
Waar ik nog even op wil wijzen is het feit dat je nauwelijks benul hebt van de reis van anderhalf uur. 4 dames ( van ongeveer gelijke leeftijd) hebben natuurlijk geen gebrek aan gespreksstof. Integendeel. de reis was eigenlijk te kort :-).
En ik wil zeker niet vergeten op te merken dat onze deelname aan een dergelijke workshop wederom een teken is dat de bibliotheek professionaliseert. Een aantal jaren geleden heb ik een tweetal ( overigens uitstekende) cursussen gevolgd over het maken van presentaties in de bibliotheek. De cursus was toen nog vooral gericht op het maken van low budget presentaties ( denk aan banieren van

presentaite opdracht Annette en bernadet
kerstboeken en sieraden ( Annette en bernadet)

behangpapier). Niks mis mee hoor ( ik zal hier nog lang voordeel uit halen)  maar het accent van  deze workshop lag toch  meer op het marketingaspect (aandacht trekken, interesse wekken, verlangen oproepen, aankoop van product) . Hoewel ik  dus al wat kennis in huis had over het maken van presentaties was dit toch een zinvolle aanvulling. De foto’s zijn de resultaten van de opdracht tijdens de workshop. En weer een certificaat in de pocket.  
En ik wil nog graag eens terug naar de showrooms. Dan met een zak vol duiten…….

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

0 antwoorden op “DLVEB deel 11: workshop etaleren en presenteren.”

  1. Jullie presentatie ziet er strak uit Annie. Kun je zo in dommeldal opbouwen. Ik heb mijn tekst nogal snel geschreven en gepubliceerd (tijdens het koken) en ook geen toestemming voor het plaatsen van jullie foto gevraagd.Wil jij dat wel?
    En nu ga ik de deksel van onze laptop sluiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing