Surfresultaat.

(afbeelding site Retrevo)

Dacht iets leuks gevonden te hebben voor in de sidebar op mijn blog: AnswerGarden. Een manier om snel en kort ( 20 tekens) je mening  te posten of feedback te ontvangen op je weblog.  Je kunt een eigen AnswerGarden maken en de antwoorden worden in een “tagcloud” weergegeven. Leek me handig maar ik krijg hem niet “embedded” op mijn blog. Blijkbaar kan dat bij WordPress niet (?!?).
Interessante site is het Biografisch portaal van Nederland.  Hier vindt je oude en nieuwe informatie over kopstukken en andere opzienbarende figuren uit de Nederlandse geschiedenis, van het vroegste verleden tot nu.
Ben je op zoek naar een USB stick maar wil je wel eens wat anders? Op de site van Retrevo vind je hele bijzondere uitvoeringen. Voor iedereen wat wils.
Niet veel, maar wel een gevarieerde vondst dus dit keer.

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

0 antwoorden op “Surfresultaat.”

  1. Hoi Einna87,
    Wat leuk dat je over AnswerGarden een bericht plaatst! Het spijt me te lezen dat het je niet lukt om AnswerGarden te embedden. Standaard gaat dat wel in WordPress (ik gebruik hem zelf ook op meerdere WordPressblogs) dus ik denk dat er iets anders aan de hand is. Wellicht ligt het aan de style/theme die je gebruikt, of zet je hem op de verkeerde plaats in de code. Als je nog even wilt doorpuzzelen, moet je me maar even een mail sturen, wie weet kan ik zien wat er misgaat.

    Groeten,
    Sander (Creative Heroes)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing