Twee gevonden voorwerpen op het web.

Wordle: Green white and blueHad ik in het verleden een mooie indeling in mijn weblog ( DLVEB, Surfresultaat) , daar is inmiddels de klad in gekomen. Ik gebruik deze tags nog wel maar niet meer als titel van een post. Maar so what, gewoon ongecontroleerd bloggen heeft ook wel wat. Een beetje evolueren is niet slecht.
Vanavond werd ik echter via het weblog van Liek, Gluren op het Web , geattendeerd op de tagcloudgenerator. En dit soort tips vraagt om een beetje freubelen. Heb er dan ook een gemaakt. Zie afbeelding. En dan is het leuk om dit gevonden voorwerp op het web met anderen te delen.

Maak je eigen Twitterstory met Storify. Met dit programma kun je een eigen verhaal maken vanuit Twitter. Interessant item waar veel over getweet wordt: sla de berichten ( inclusief foto’s en eventuele video’s) op met Storify. Erg eenvoudig. Zelfs ik kan het. Zie: het mysterie van het volgelopen bad.

Helaas (nog) niet mooi gepost in dit bericht.

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

0 antwoorden op “Twee gevonden voorwerpen op het web.”

  1. Geen stille krachten meer gezien/ gevoeld. Ook geen flashbacks. Manlief weet het ook niet. ” Hij sliep als een os”. Zegt hij. ??!!?? En toch heeft iemand dat bad aangezet. Gelukkig dat mijn oudste ff naar de badkamer moest om half 4 en de kraan heeft uitgezet. Zie het al voor me. Een waterval op de trap!
    Vannacht verder niks merkwaardigs meer gebeurd dus zal strakjes maar weer rustig gaan slapen.

  2. Door storify begrijp ik je tweet, waar ik op reageerde, ook beter. Ik snapte #volgelopenbad ook al niet. Het is dus alsof ik in een café opeens inbreek in een gesprek. Dat is blijkbaar twitter…
    En, ben je er al uit? Zijn er behalve volgelopen baden nog andere stille krachten aan het werk geweest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing