Moodboard online identiteit.

De opdracht voor vandaag voor de Mooc-les was: maak een moodboard van je online identiteit. Na via Google Dasboard ( gebruik het zelf ook eens!) gezocht te hebben op mijn eigen naam  concludeerde ik dat een moodboard maken niet nodig was. Via Pinterest heb ik een bord met als titel “Me”. De daarin opgenomen afbeeldingen komen redelijk overeen met het zoekresultaat  in “Ik op het web”.

Kan dus volstaan met een link naar Pinterest. Kan dit hier rustig delen. Zonder dit bord vindt men mij toch ook wel…….

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing