DLVEB deel 15: promotie werken in de bibliotheek.

Ik mag best blij zijn met de taken waarmee ik als medewerker van onze bieb  “belast”  ben. Waarom? Door het bedenken en organiseren van activiteiten ( lezingen, evenementen, exposities en presentaties), één van de aspecten van mijn werk,   wordt ik namelijk HEEL ERG SLIM!  Bij de voorbereidingen van al dit moois vindt er overleg plaats met de exposant en de sprekers. Tevens ben ik bij de uitvoering betrokken.  Hierdoor kan ik een heleboel interessante mensen en organisaties  ontmoeten en heel veel kennis tot me nemen over het onderwerp van de spreker of de gebruikte techniek van de kunstenaar .  Ik weet inmiddels veel over  o.a. Santiago de Compostella, hoe je hoeden maakt, hoe archeologische opgravingen plaatsvinden, hoe je kleuren mengt, hoe ik als geboren Limburger Brabants moet praten, ik ken de Nederlandse geschiedenis op het gebied van slavernij en weet het e.e.a. over autisme. Vandaag ben ik bij het voorbereidingsgesprek met de notaris, ingewijd in het nieuwe successie- en erfrecht. En dan moet de informatieavond zelf nog plaatsvinden. Wat zal er nog allemaal in het verschiet ligggen? Te bedenken dat een aantal van die onderwerpen in mijn normale leven niet eens mijn interesse gewekt zou hebben. 
Dus waar blijft die jonge aanwas? Werken in de bieb is toch harstikke leuk en interessant?  
   

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

0 antwoorden op “DLVEB deel 15: promotie werken in de bibliotheek.”

  1. Het is een fulltime functie, Misschien niet op jou niveau maar weet niet precies welke opleiding je hebt. Maar ze zijn er dus wel fulltime functies.

  2. het klopt daar het meestal part-time functies zijn. Die ook niet altijd op werkenindebibliotheek worden vermeld. Ik zou jou toch adviseren om op de site van bibliotheken zelf te kijken. Wellicht kun je ergens ingroeien. Succes.

  3. Tja, ik ben niet zo erg lang geleden afgestudeerd en ik zou heel graag in de bibliotheek willen werken. Ik kijk regelmatig op http://www.werkenindebibliotheek.nl, maar er zijn nooit heel veel vacatures, en al helemaal niet voor fulltime…
    Dus het is geen kwestie van willen, maar van mogelijkheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing