Fietstochtje Glow 2021, Eindhoven.

Na het Dutch Designweek spektakel door met Glow! Vorig jaar vanwege Corona geen Glow-wandeling door de stad. Een activiteit die er in deze omgeving echt bij hoort in deze tijd van het jaar. Dit jaar ging Glow wel door. Met strenge maatregelen zoals controle van coronapas en ID. En zonder ID, geen toegang! Het was overigens heerlijk fietsweer.

Er waren dit jaar diverse locaties, die het beste per fiets met elkaar te verbinden waren. We zijn gestart op StrijpS, met de mooie projecties op de gebouwen rond het Ketelplein. Prachtig, Een hoogtepunt wat mij betreft.

Van StrijpS richting Centrum naar de Pauluskerk. Ook een prachtig schouwspel. Toen door naar het kanaal, nadrukkelijk verlicht door een een grote 80 jaar oud zoeklicht.

Vervolgens naar de Caai, waar binnen in het oude Campinagebouw met een Ode to Light. In een van de hallen ook nog het lichtkunstwerk Falsche Frage, met heel veel zwaailichten.

We hebben vast niet alles gezien. Maar wel een goeie indruk gekregen. Glow is weer fantastisch. Nog te bezoeken t/m zaterdag 13 november.

Voor foto’s en filmpjes klik hier of op de afbeelding hieronder.

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing