Fietsen door de Vloeiweide ( Zundert eo).

Heerlijk dat fietsweer. Op zaterdag 11 mei mocht ik een ebike uitproberen i.v.m mogelijke nieuwe aanschaf. Mooie fietsroute uitgezocht. De fietstocht door de Vloeiweide bij Zundert ( zie afbeelding hieronder). We hebben hem ingekort omdat de fiets voor vijven weer bij de fietsenwinkel moest zijn. Jammer want het was zeer de moeite waard.

We hebben de auto in Galder geparkeerd. Galder ligt in het mooie Markdal. We fietsten door landelijk gebied via de oude trambaan via Rijsbergen naar Zundert. Onderweg over een mooi fietspad langs de AA gefietst. Voor menigeen staat Zundert bekend als de geboorteplaats van Van Gogh. Er is een Van Gogh Huis, het geboortehuis maar in verband met de tijd konden we het museum niet bezoeken. Andere keer dan maar. Maar Zundert is ook bekend van het bloemencorso.

En weer door. Klein-Zundert en dwars door de velden naar de bosrijke omgeving van natuurgebied de Pannenhoef. Daar troffen we bij het klimbos en speelpark Woody’s Avonturenpad 2 spraakzame ouderen: Opa Frans en Opa Woef. Weer een mooi Arnout Hauben-momentje. In deze omgeving is van alles avontuurlijks te beleven voor kinderen. Kijk maar eens bij o.a. het Aardbeienterras.

Via Rijsingen weer terug naar Galder en op tijd terug om de fiets weer in te leveren. Hij beviel overigens prima.

Mooie fietstocht, Ook al was hij ingekort. Heerlijk fietsweer. Ongeveer 40 km in de benen. En over de 20.00 km om mijn eBike.

Klik hier of op de afbeeldingen voor de foto’s

Twitter Email Linkedin Facebook Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social links powered by Ecreative Internet Marketing